Direct naar de inhoud.

Fotowedstrijd voor de gemeentegids Veendam

  • door:
  • op:
Mooi Veendam: Oosterdiep – (F: RTV1)

VEENDAM – Begin 2021 verschijnt de nieuwe gemeentegids van Veendam. Ook dit jaar organiseert de gemeente weer een fotowedstrijd voor amateurfotografen. De winnende foto krijgt een plaats in de nieuwe gemeentegids. De foto’s worden beoordeeld door een jury bestaande uit onder andere wethouder Annelies Kleve en de Veendammer van het Jaar Peter Panneman.

 Meedoen?

U kunt uw mooiste foto(‘s) van Veendam tot en met maandag 26 oktober 2020 sturen naar communicatie@veendam.nl, t.a.v. Fotowedstrijd gemeentegids Veendam onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

 Waar moeten de foto’s aan voldoen?

De volgende criteria worden gehanteerd:

·         – Alléén inwoners van de gemeente Veendam kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd.

·         – Alléén foto’s van amateurfotografen mogen meedoen aan de fotowedstrijd.

·        –  Per persoon mogen maximaal twee foto’s worden ingeleverd.

·        –  De foto’s moeten genomen worden in de gemeente en herkenbaar zijn voor de gemeente.

·         – De foto’s moeten in 2020 gemaakt zijn.

De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden, in JPEG/JPG formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB. Stuur het originele bestand van de foto’s. Bewerkte foto’s worden niet meegenomen. De gemeente Veendam kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, etc. De rechten worden overgedragen aan de gemeente. Bij het fotograferen van personen moet vooraf toestemming voor publicatie van de foto’s worden gekregen. Medewerkers van de gemeente Veendam zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plek in de gemeentegids en een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal