Direct naar de inhoud.

Jaap van Essen maakt de mooiste foto

  • door:
  • op:
Winnaar Jaap van Essen – (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (video) – Maandag reikte wethouder Jaap Velema namens de jury de prijzen uit aan de drie winnaars van de fotowedstrijd voor de gemeentegids 2018. Winnaar dit jaar was de foto inzending van Jaap van Essen uit Borgercompagnie met een foto van de schaapskudde in Borgerswold. De tweede prijs was voor Mariël de Vos met een foto van het kunstwerk aan het Lloydsplein. Wim Vahrenhorst bracht met een foto van de haven aan de Molenstreek, Veendam in beeld, goed voor de 3e prijs.

Mooi Veendam

Voor de gemeentegids van 2018 werd voor de derde keer een fotowedstrijd georganiseerd. De drie winnende foto’s krijgen een plek in de gemeentegids en ontvingen een waardebon. Alle ingestuurde foto’s zijn beoordeeld door een jury bestaande uit wethouder Jaap Velema (D66), Veendammers van het Jaar Henk Spelde en Mia van Selling en vak-fotograaf Bert Buiring. Wethouder Jaap Velema: “De thema’s van de foto’s waren dit jaar heel verschillend. Het was voor ons als jury dan ook niet eenvoudig om de drie mooiste foto’s te kiezen. De winnende foto’s laten alle drie een mooi stukje Veendam zien. Wat opviel is dat er dit jaar meerdere foto’s met personen erop zijn ingezonden. Hier werden wij als jury erg blij van.”

Videoverslag:

 

Wim Vahrenhorst – F: Henk Drenth/rtv1
Mariel de Vos – F: Henk Drenth/rtv1

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal