Direct naar de inhoud.

Pretletters maart 2020, aflevering 100

  • door:
  • op:
Caroline Klaver in Pretletters bij RTV1

RTV1 – Twintig minuten lezen, twintig seconden in de verte kijken en twee uur naar buiten toe. Dat is het advies van hoogleraar Caroline Klaver (foto) aan kinderen om ernstige bijziendheid te helpen voorkomen. De kans op slechtziendheid wordt door bijziendheid groter.

We spreken met Dick Willems, Miriam van Reijen, Hans van de Sande en Jellie Tiemersma over hun inleiding op het Symposium “De Achterkant van het Zien”. Vanuit hun eigen vakgebied beschouwen ze hoe je met een (visuele) beperking goed en gelukkig kunt leven.

Een aantal mensen zeggen iets over Pretletters in de tweede aflevering van Over Pretletters. En de presentatoren (Wim Dussel en George Flapper) geven een inkijkje achter de schermen.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht. Uitzending woensdag 4 maart 21 uur. RTV1 radio-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal