Direct naar de inhoud.

Echtpaar Kielman 65 jaar getrouwd

  • door:
  • op:

(F: Peter Panneman)
WILDERVANK – Het is vandaag, donderdag 5 maart, precies 65 jaar geleden dat Ludolf Kielman (91) en Annie van Goor (89) elkaar het ja-woord gaven. Burgemeester Sipke Swierstra feliciteerde het echtpaar persoonlijk bij hun thuis in Wildervank.

Het was 5 maart 1949 dat ze elkaar ontmoetten in de bioscoop in Stadskanaal en na 6 jaar verkering besloten ze om te gaan trouwen. Het echtpaar Kielman kreeg twee dochters en twee zoons en heeft inmiddels 5 kleinkinderen.

Ludolf Kielman is 24 jaar bij Tricotagefabriek Smidt in Wildervank werkzaam geweest en daarna heeft hij nog 20 jaar bij DWM gewerkt. Annie Kielman is in haar jeugd van school gegaan en moest aan het werk als dienstmeid. Ook heeft ze nog vele jaren bij Stichting 70 gewerkt. Ze zijn zeven keer verhuist in Veendam en Wildervank, maar wonen nu met een prachtig uitzicht, alweer 15 jaar aan de Apollolaan in Wildervank. Het heugelijke feit zal familiekring worden gevierd.

(Peter Panneman)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal