Direct naar de inhoud.

Brons voor Rik Fissering op NK judo

  • door:
  • op:

Rik Fissering (naast nr. 1)
ALMERE – Succes voor Rik Fissering van judoschool Tan-Ren-Jutsu Oost Groningen. Zaterdag 7 maart haalde de judoka brons binnen op het NK Judo tot 21 jaar in Almere.

Na een zware loting trof Rik in de eerste ronde de nummer 2 van vorig jaar en RTC judoka van Heerenveen. Deze werd met een overname in Ippon geworpen. De tweede ronde werd gewonnen van wederom een RTC judoka uit Hoogvliet met 2 x Wazari.

De halve finale ging gelijk op tot een kleine fout, afgestraft door een RTC judoka uit Haarlem en moest Rik zich opmaken voor de bronzen finale. Ook hier trof hij een RTC judoka, deze keer uit Eindhoven. Na een achterstand wist Rik met een Ippon te winnen en nam zo het brons mee naar huis.

(Ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal