Direct naar de inhoud.

Nieuwe beheerder Kinderboerderij Borgerswold

  • door:
  • op:

Kinderboerderij Borgerswold
VEENDAM – Op zondag 15 maart 2020 wordt het beheer van de Kinderboerderij in Borgerswold overgedragen aan een nieuwe beheerder.

Onder andere de verzorging van de dieren en het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd vallen vanaf nu onder de verantwoordelijkheid van Bianca en Pieter Prins van manege Lipizza Veendam. Naast de reguliere werkzaamheden worden ook een aantal sociale dagbestedingswerkplekken gefaciliteerd.

Feestmiddag
Om dit te vieren wordt op zondag 15 maart 2020 van 14:00 tot 16:00 uur een feestmiddag voor kinderen georganiseerd. Wethouder Henk Jan Schmaal draagt het beheer van de kinderboerderij symbolisch over aan de nieuwe beheerders. Kinderen kunnen zich tijdens de feestmiddag vermaken op het springkussen, ze kunnen meedoen aan een speurtocht en er is een poffertjeskraam. Ook ontvangen kinderen die meedoen aan de speurtocht een leuke verrassing.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal