Direct naar de inhoud.

Raamposteractie ‘Samen Sterk Tegen Corona’

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – DCWPRINT BV heeft een raamposteractie ‘Samen Sterk Tegen Corona’ opgezet. De gemeente Stadskanaal en Welstad sluiten hierbij graag aan. Het idee is een gratis raamposter voor inwoners van de gemeente Stadskanaal te verstrekken die hulp bieden of juist zoeken.

Rode en groene raamposters
Met een rode poster aan het raam geplakt kunnen buurtgenoten steun vragen, met een groene poster naar voren geplakt kunnen ze juist hun diensten aanbieden. In een vak op het affiche kan men zijn telefoonnummer invullen, zodat voorbijgangers direct contact kunnen leggen.

Er voor elkaar zijn
“Zo willen we laten zien dat we samen de strijd tegen corona aangaan, dat we er voor elkaar zijn. Dat zit hem juist in de kleine dingen: Een boodschapje, de hond uitlaten, het posten van een brief of gewoon even een beetje aanspraak. Iets kleins kan voor iemand namelijk iets heel groots betekenen”.

Waar te verkrijgen
De posters zijn o.a. te verkrijgen bij de lokale supermarkten. Ook kan de ‘Samen Sterk Tegen Corona’ poster helemaal gratis besteld worden (voor jezelf of voor jouw naaste) via het formulier op de website www.samensterktegencorona.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal