Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zomertijd begint met winterweer

.

WEERONLINE – In de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 maart 2020 gaat de zomertijd weer in. Om 02.00 uur wordt de klok een uurtje vooruit gezet. Tegelijkertijd begint een korte periode met winterweer.

Qua temperatuur gaan we dan een maand terug in de tijd. Een gure noordenwind voert koude lucht aan en het wordt niet warmer dan 6-8 graden. In het uiterste noordoosten blijft de temperatuur mogelijk op 5 graden steken. Deze temperaturen zijn gebruikelijk voor eind februari.

Het volledige weerbericht leest u hier.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.