Direct naar de inhoud.

Beachpark in Stadskanaal

  • door:
  • op:
beachpark stadskanaal
Beachpark Stadskanaal in aanleg

STADSKANAAL – Sinds enkele weken wordt er bij de tennisbanen in Stadskanaal zand gestort. Stichting Beachpark Stadskanaal wil de zandsporten meer promoten. De stichting is een jaar geleden opgericht om met verschillende sportverenigingen uit Stadskanaal meer sportactiviteiten te organiseren.

Ferry Roek, voorzitter geeft bij lokale omroep RTV1 aan dat niet alleen de sportverenigingen die hieraan meewerken (tennisvereniging STB, volleybalvereniging Tyfoon en handbalvereniging Jahn II) gebruik mogen maken van het beachpark. Iedereen die een balletje wil slaan op het gele zand is welkom. ‘De beachsporten worden steeds groter in Nederland en Stadskanaal kan dan niet achterblijven met zo’n mooi park’, aldus Roek.

Het park ligt op het terrein bij de tennisvereniging STB. Er is voor het park één tennisbaan verwijderd. In totaal zijn er vijf permanente beachvelden geplaatst. De locatie van dit nieuwe park is hockeypad 1 in Stadskanaal. Vanwege het coronavirus wordt de grote opening van het beachpark wel uitgesteld. Wanneer deze plaats vindt is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-