Direct naar de inhoud.

Trekking verloting door wethouder Brongers

  • door:
  • op:
Wethouder Brongers – Foto: Bert Wolfs

ONSTWEDDE – De trekking van de verloting van de herdenkingsweek zou gaan plaatsvinden tijdens de opening van de herdenkingsweek op Tweede Paasdag. Deze herdenkingsweek is een jaar doorgeschoven en vindt nu plaats in de week van 5 tot en met 9 april 2021.

Er was dit jaar dus geen opening, maar de trekking van de verloting is wel doorgegaan. Deze heeft plaats gevonden in het nieuwe onderkomen van Dierenartsenpraktijk Onstwedde aan de Dorpsstraat, op steenworp afstand van De Woldbrink waar anders de openingsactiviteiten plaats hadden gevonden.

Wethouder Goziena Brongers heeft tweede paasdag om 12.00 uur in klein comité de winnaars bekend gemaakt. Lees meer op de website van Onstwedde.info

(ingezonden)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal