Direct naar de inhoud.

Uitslag kleurplatenwedstrijd Berenjacht in 1 op Vrijdag

  • door:
  • op:
Beesje Bodde met de kleurplaat

RTV1 – Het kan bijna niemand ontgaan zijn; de speciaal voor de kinderen bedachte Berenjacht. Thuiszittende kinderen kunnen dan beren zoeken in hun woonplaats die mensen voor hun raam hebben gezet. Maar naast deze Berenjacht werd er ook een kleurplatenwedstrijd uitgeschreven.

Beesje Bodde maakte een mooie kleurplaat die kinderen thuis konden uitprinten, inkleuren en konden plaatsen op de Facebookpagina van de Berenjacht.

En uit alle kleurplaten die zijn ingestuurd is nu een winnaar gekozen. Deze zal worden bekendgemaakt tijdens het Social Media nieuws komende vrijdagavond in het RTV1 programma 1 op Vrijdag. Het programma begint zoals altijd rond de klok van 19.00 uur en het Social Media nieuws zal ongeveer tussen kwart voor 8 en 8 uur te zien zijn in het programma.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal