Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV SJS start jeugdtrainingen weer

Foto: Brigitte de Wijk

STADSKANAAL – Voetbalvereniging SJS uit Stadskanaal start vanaf 29 april weer met het geven van jeugdtrainingen. Het kabinet heeft aangegeven dat het sporten voor kinderen en de jeugd erg belangrijk is en dat daarom ook niet-leden mee mogen doen aan de trainingen.

De voetbalclub hanteert de regels die gegeven zijn vanuit de overheid. De bekendste regel is natuurlijk: blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts. Daarnaast worden er ook nieuwe regels gegeven, zoals de afspraak om voor de training thuis naar het toilet te gaan en dat er na de training thuis gedoucht moet worden. Ook is het niet de bedoeling om eerder dan 10 minuten voor de training aanwezig te zijn, ondanks dat het erg gezellig is om met elkaar bij te kletsen.

Naast SJS gaan meer sportclubs hun training openbaar maken voor de jeugd en zijn (bijna) alle clubs weer blij om hun jeugd te zien sporten!

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.