Direct naar de inhoud.

Slagerij Hemmen heeft nieuwe eigenaar

  • door:
  • op:
F: Facebook Slagerij Hemmen

ONSTWEDDE – Slagerij Hemmen in Onstwedde heeft vanaf morgen (1 mei 2020) een nieuwe eigenaar. Mark en Kirsten Visser gaan de slagerij overnemen. Mark is geen onbekende voor Johnny en Jeichien Hemmen, want Visser werkte al 25 jaar bij hen.

De slager heeft in de afgelopen 22 jaar verschillende prijzen gewonnen. In 2018 werd de gehaktbal van Hemmen gekozen als een van de beste inzendingen van de verkiezing ‘lekkerste bal 2018’, waar 73 inzendingen aan meededen. De verkiezing werd uitgeschreven door de Koninklijke Nederlandse Slagers.

In de eerste maand van 2020 kwam de slagerij ook in het nieuws. Medewerkster Gerda Meijer werd benoemd tot meesterverkoper slagerij. Deze benoeming is de hoogst haalbare erkenning van vakmanschap in de slagersbranche.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal