Direct naar de inhoud.

Bouw clubhuis Stadskanaal ’74 van start

  • door:
  • op:
F: RTV1

STADSKANAAL – Op het korfbalveld is maandag de eerste schep de grond in gegaan door voorzitter Atte van Haastrecht. Na de eerste schep zand kwamen de vakmannen die de schep van de voorzitter wegzetten en met groot geschut te voorschijn kwamen.

Op maandagochtend 7.15 uur stond Van Haastrecht al op het veld te wachten tot de werklui aankwamen zetten.   ‘Ik wil niet te lang achteruit kijken, maar ik ben blij dat het eindelijk voor mekaar is en dat we nu een eigen clubhuis mogen hebben. Omdat we geen eigen kantine hadden en er veel gedoe was onder elkaar, vanwege frustratie met de gemeente liepen veel van onze leden weg. Ik hoop dat er nu weer meer leden komen vanwege ons nieuwe clubhuis.’ In het clubhuis, dat zo’n 126 vierkante meter wordt, komt onder andere een wc, een kantine, een keuken. een berging en een bestuurskamer in.

De voorzitter van korfbalclub verwacht dat binnen 14 dagen het gebouw al klaar kan staan. ‘Als we na de zomervakantie weer mogen beginnen met wedstrijden spelen, dan kan de kantine open en kunnen bezoekers tijdens de wedstrijd wat eten en/of wat drinken en de sporters kunnen na de wedstrijd ontspannen met een drankje.’-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal