Direct naar de inhoud.

Stevens op de zaterdag

Dat veranderingen vanuit de Coronamaatregelen ook nieuwe inzichten op kan leveren bewijst het nieuwe programma van Jeroen Stevens.

Vanuit de minimale bezetting op de vrijdagavond tijdens 1 op Vrijdag, kreeg Jeroen een andere rol. Jeroen kreeg de mogelijkheid een artiestenitem te maken en met succes.

Vanaf deze week zal het item niet meer te zien zijn in 1 op Vrijdag maar krijgt het op de zaterdagavond eigen zendtijd. Jeroen ontvangt elke week een artiest aan de desk.

Stevens op de zaterdag zal vanaf zaterdag 9 mei te zien vanaf 19 uur op RTV1.

Eén reactie op “Stevens op de zaterdag”

  1. Jeroen Stevens heeft de juiste mentaliteit voor een goede artiest. Een Knoalster om trots op te zijn. Ik heb er geen seconde spijt van dat ik hem de rol van boerenzoon Gerrit in mijn film LIEK ACHtER DE BADDE te geven. Ik had mensen ingehuurd die zich professionele televisiemakers noemden. Zij vonden Jeroen maar niks en adviseerden mij om een beroepsacteur voor de rol te nemen. Ik wist wel beter en heb gelijk gekregen. Wie hier in het noorden kent …… uit Hilversum? Ik had andere, eerlijke mensen moeten nemen en geen praatjesmakers die zichzelf als de beste aanprezen. Ja, ja de beste ……. Binnenkort leest u erover op mijn Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-