Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto’s over de kop bij ongeluk N34

Foto: M. Dol – RTV1

GASSELTE – Bij een ongeluk op de N34 bij Gasselte is maandagmiddag een busje gekanteld en een auto op de kop beland. De bestuurders van de voertuigen zijn gewond geraakt. De weg was in beide richtingen afgesloten en het verkeer werd omgeleid.

De politie spreekt van een ‘ernstig verkeersongeval’. Een van de bestuurders is door de brandweer uit het voertuig gehaald. Meerdere brandweerwagens en ambulances kwamen naar de plek van het ongeluk, ook werd er een traumahelikopter opgeroepen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.