Direct naar de inhoud.

Interesse in Bijl vanuit andere teams

  • door:
  • op:
F: RTV Drenthe

EMMEN – Vorig jaar was er grote interesse voor Glenn Bijl vanuit FC Groningen. Dit jaar is er niet alleen interesse voor de Knoalster voetballer vanuit Groningen, maar ook andere en grotere clubs hebben interesse in Bijl, dat meldt RTV Drenthe.

Afgelopen seizoen heeft de eerste doelpuntenmaker in de Eredivisie voor FC Emmen een keurig seizoen gedraaid. Hij heeft 1 goal en 5 assists in 26 wedstrijden gemaakt. Daarnaast heeft hij een aandeel van 18 procent bij de alle goals van de Emmense club. Daardoor zou onder andere PSV de rechtsback op hun lijstje hebben staan.

Bijl geeft bij RTV Drenthe aan dat hij er ontspannen onder is. ‘Ik zie het wel. Vroeger dacht ik bij alle clubs die interesse zouden hebben, dat het ook daadwerkelijk concreet zou worden. Inmiddels weet ik wel beter’. De 24-jarige voetballer heeft het naar zijn zin in Emmen en denkt dat hij samen met de huidige ploeg het aankomende seizoen nog beter zal presteren.

FC Emmen houdt rekening met een vertrek van de Knoalster. Bijl staat meestal als eerste opgesteld door coach Dick Lukkien. Bijl miste daardoor in drie seizoenen een handjevol wedstrijden.

Bijl wordt in Eindhoven gezien als een mogelijke opvolger voor Denzel Dumfries.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal