Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Terrassen zijn weer open

REGIO – Vanaf 12 uur kan er weer genoten worden van de zon op een mooi terras. Na  twee maanden dicht te zijn geweest wordt er met het zonnige weer van vandaag een mooi startschot gegeven om te vieren dat de horeca in Nederland weer open mag. Veel mensen stonden al in de rij vlak voor 12 uur om het terras op te mogen. 

De afgelopen maanden hebben veel horecaondernemers tijd gestoken in het vernieuwen of vergroten van het terras. In Stadskanaal heeft onder andere de Babbelaer een nieuw terras gekregen aan de andere kant van het pand. Die ondergrond is afgelopen maanden gerealiseerd door de centrum vernieuwing.

In Veendam staan de bekende horecagelegenheden ook weer voor u klaar. Veel ondernemers hebben speciale stuntaanbiedingen om te vieren dat de terrassen weer open mogen.

Geplaatst door

Redacteur/Presentator/Columnist - Streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.