Direct naar de inhoud.

Michel Velt begonnen met muurschildering de Renne

STADSKANAAL – Vandaag was het eindelijk zover, kunstenaar Michel Velt, een van de bekendste street artists van Groningen, is begonnen met het aanbrengen van een grote muurschildering aan de zijkant van de Renneflat in Stadskanaal. Het kunstwerk is een onderdeel van ‘pop-up galerie Metafoor de Renne’, een project waarbij verschillende kunstenaars kunnen exposeren in de oude ‘Blue Movie Flat’.

Twijfels

Nadat de expositie in de Renne afgelopen maart door de coronacrisis niet door kon gaan waren er twijfels of de muurschildering nog wel gemaakt kon worden. Maar nadat de kunstenaars van pop-up galerie de Metafoor besloten om deze maand alsnog te exposeren werd ook bekend dat ook het grote schilderij zijn doorgang kon vinden.

F: Zo komt het schilderij eruit te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-