Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Extra digitale raadsvergadering gemeente Veendam

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Op maandag 22 juni 2020 is er een extra vergadering van de gemeenteraad van Veendam. Tijdens deze raadsvergadering bespreekt de gemeenteraad onder andere het voorstel van het college om de samenwerking met de gemeente Pekela, zoals nu vormgegeven in de gemeenschappelijke regeling De Kompanjie, te beëindigen.

De agenda en stukken voor deze vergadering zijn te vinden via het raadsinformatiesysteem.

Inspreken tijdens de raadsvergadering is mogelijk als het onderwerp op de agenda staat. Om in te mogen spreken zijn er een aantal voorwaarden. Wilt u inspreken over een punt dat op de agenda van vergadering staat? Neem dan contact op met de griffier (griffie@veendam.nl).

De raadsvergadering begint om 19.30 uur. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de vergadering online te volgen via de website van de gemeente. RTV1 radio zendt de raadsvergadering ook live uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.