Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spreekuurlocatie Certe in Gezondheidscentrum Lloyds Terras

VEENDAM – Vanaf 6 juli start Certe met bloedafname en andere onderzoeken in Gezondheidscentrum Lloyds Terras in Veendam. Het adres is Lloydsterras 6, 9641 DZ Veendam.

Afspraak voor bloedafname
Deze spreekuurlocatie is dagelijks open van 8.00 tot 16.30 uur voor de bloedafname. Certe werkt alleen op afspraak. Men maakt deze afspraak eenvoudig op certe.nl. We doen dit op wachtrijen en volle wachtruimtes te voorkomen, voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Ook functiespreekuren worden hier op afspraak gehouden.

Corona-voorzorgsmaatregelen
Patiënten met Corona-gerelateerde klachten heeft, zoals hoesten, niezen, koorts en/of benauwdheid wordt gevraagd de locatie niet te bezoeken. Of als zij de afgelopen twee weken met een Corona-patiënt in aanraking zijn geweest. De afspraak kan misschien worden uitgesteld of er wordt een speciale afspraak gemaakt met extra beschermende maatregelen. Ook vragen we patiënten om, als het kan, alleen te (binnen te) komen.

Over Certe
Certe staat voor het leveren van zekere, integrale medische diagnostiek en advies in Noord-Nederland. Door middel van laboratoriumonderzoek, functieonderzoeken, beeldvormende diagnostiek en antistollingszorg levert Certe hoogstaande medische diagnostiek en hiervan afgeleide producten en diensten voor zorgverleners en hun patiënten. De daarvan afgeleide (behandel)adviezen worden multidisciplinair en over de eerste, tweede en in samenwerking derde zorglijn geleverd, waarmee Certe fungeert als schakel binnen dit zorgnetwerk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.