Direct naar de inhoud.

Freddy de Jonge met pensioen

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman

VEENDAM – Iedereen die wel eens in Borgerswold is geweest, is hem vast al eens tegengekomen. Freddy de Jonge (66) is de man die alle prullenbakken leegt en andere rotzooi dagelijks opruimt in het Borgerswold. 40 jaar geleden begonnen op de bakfiets en de laatste jaren in een autootje met laadbak inclusief aanhanger. De altijd goedlachse Freddy met voor ieder een praatje vond het altijd geweldig en trots toerde hij dan ook altijd met een sigaar in de mond door “Zijn Borgerswold”.

Maar sinds vanmorgen is daar een einde aan gekomen. Freddy gaat met pensioen. Na een dienstverband van 40 jaar gaat Freddy van zijn vrije tijd genieten. In het bijzijn van vele collega’s ontving Freddy bloemen van de vestigingsmanager van Wedeka, koffie met gebak en vrolijke klanken uit de accordeon van oud-collega Bertus Kor. Freddy zal zich zeker niet gaan vervelen, want hij mag graag fietsen en ook bij diverse evenementen zal Freddy te vinden zijn in Veendam. Later dit jaar, als de Corona-maatregelen het toelaten, zal er officieel afscheid worden genomen van de jubilaris.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal