Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alternatief voor Dutch Open Para Stadskanaal

F: Facebook Christiaan Sterenborg

STADSKANAAL – Eerder maakte deze site al bekend dat de tweede Dutch Open Para niet door zou gaan vanwege de coronacrisis. Na een aantal weken wordt bekend dat er toch een alternatief komt voor het toernooi dat gehouden wordt in het Pagecentrum in Stadskanaal. De organisatie heeft samen met de ITTF gekeken naar wat wel mogelijk is in deze tijd. De DOP stond gepland van 5 tot en met 8 november 2020 in Stadskanaal. Er is wel de ruimte om te kijken naar een alternatief evenement op die locatie. 

Het NTTB heeft aangegeven dat er verschillende mogelijkheden zijn om toch iets te organiseren in het Pagedal. De organisatie denkt dat er vanuit de para sporters veel behoefte is om de sport weer op te pakken en wedstrijdritme te creëren. Daarnaast geeft het de organisatie ook de kans om het DOP te professionaliseren naar een hoogwaardig toernooi en de DOP een vaste plek op de internationale kaart te zetten.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.