Direct naar de inhoud.

Pretletters januari 2021, aflevering 110

  • door:
  • op:
Pieter Roelfsema

RTV1 – Wordt elektronisch zien mogelijk? Een intrigerende vraag in het hersenonderzoek van Pieter Roelfsema. Niet elke blinde persoon zal hier uiteindelijk baat bij hebben, laat staan dat hij het wil.
Hoogleraar Medische Ethiek Dick Willems stelde samen met andere ethici een protocol op met voorrangsregels voor behandeling van Corona patiënten op de Intensive Care in het meest zwarte scenario met pijnlijke keuzes.

Het parlementaire onderzoek ”Ongekend Onrecht” naar de Kinderopvang toeslag legt ongenadig bloot hoe meerdere overheidsorganen samen zeer veel onrecht hebben veroorzaakt bij duizenden onschuldige burgers. Pieter Omtzigt laat zien hoe de maatschappij moet worden aangepast om dergelijk onrecht te voorkomen.

  • Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht
    Uitzending woensdag 6 januari 21 uur op RTV1 radio-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal