Direct naar de inhoud.

Trijny uit Stadskanaal krijgt als 1 van de eersten een coronavaccin

  • door:
  • op:
F: Eigen foto

STADSKANAAL – Trijny Vorst uit Stadskanaal mag zich gelukkig prijzen. Zij krijgt namelijk als een van de eerste inwoners van Nederland een corona vaccinatie. Vorst werkt in een psychogeriatrisch verpleeghuis in Stadskanaal. De 51-jarige vrouw voelde opluchting toen zij de oproep in haar mailbox zag komen, aldus RTL Nieuws.

Vorst twijfelde niet en belde meteen het 0900 nummer om een afspraak te maken. ‘op 20 januari krijg ik mijn eerste prik. Twijfel heb ik niet, als ik me moet laten opereren in het ziekenhuis vertrouw ik ook op de artsen, dus waarom nu niet’, aldus Vorst tegen RTL Nieuws. Ze voelt zich niet pionier, want de landen rondom Nederland zijn al begonnen met vaccineren.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal