Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder Johan Hamster kans op titel ‘Beste bestuurder’

Johan Hamster

Wethouder Johan Hamster

STADSKANAAL – Wethouder Johan Hamster van de gemeente Stadskanaal maakt kans op de titel ‘beste bestuurder van 2020’. Dat geeft de wethouder aan op Twitter. De verkiezing wordt georganiseerd door het blad Binnenlands Bestuur en geeft jaarlijks deze prijs aan een bestuurder. De verkiezing is bedoeld om de kwaliteit van bestuurders in provincies, gemeenten en waterschappen te laten zien.

Voor de wethouder van de Christenunie komt de prijs in turbulente tijden geeft RTV Noord aan. Stadskanaal schrijft diepe cijfers. Wethouder Johan Hamster slaat regelmatig op de trom om meer geld uit Den Haag te krijgen voor de taken die de gemeente op het gebied van zorg moet uitvoeren. Ook was de Knoalster wethouder te zien in het NPO programma 1Vandaag.

Hamster heeft nog twaalf andere concurrenten op de prijs.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “Wethouder Johan Hamster kans op titel ‘Beste bestuurder’

  1. Johan is betrokken en hij zet zich in voor zijn mede mens en zeker voor de jeugd en voor de minder bedeelden. Ouderen en daar zijn er veel van in Stadskanaal. Wij zijn trots op deze wethouders die er altijd staat ook als het moeilijk is of gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.