Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters februari 2021, aflevering 111

RTV1 – Trump had zijn pijlen gericht, met ongefundeerde theorieën over fraude, op de stemcomputers van Smartmatic. Matthijs Schippers vertelt over het elektronisch stemmen in Los Angelas.  Ethicus Dick Willems stelde met andere ethici een protocol op met voorrangsregels voor Corona patiënten op de Intensive Care. Het heikele punt is uiteindelijk de keuze voor jongere personen, die het leven nog niet voluit hebben meegemaakt. Een moeilijke keuze, maar loten is nog erger. Reizen met de Valys-taxi wordt lastig als je met acht passagiers in een busje wordt gestopt en daarna corona hebt opgelopen. Transvision zou meer verantwoordelijkheid mogen tonen dan zich alleen maar te beroepen op het volgen van de regels.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht. Uitzending woensdag 3 februari 21 uur

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.