Direct naar de inhoud.

Kanaalpassage vanaf maart weer vol: Kruidvat gaat verhuizen

F: Kanaalpassage

STADSKANAAL – Alle panden in de kanaalpassage zijn vanaf maart weer gevuld. Nadat RTV1 eerder al had gemeld dat de Kik en Specsavers in het overdekte winkelcentrum zouden komen, gaat ook de Kruidvat verhuizen naar de Kanaalpassage. Zaterdag 27 februari sluit de winkel haar deuren aan de Europalaan en op woensdag 3 maart opent de winkel haar nieuwe deuren in het overdekte winkelcentrum. De winkel geeft zelf aan dat ‘de winkel nog overzichtelijker en toegankelijker wordt dan voorheen’. 

Onder de facebookpost van de Kanaalpassage zijn ook kritische geluiden te horen. Mensen maken zich vooral zorgen om de lege panden in de rest van het centrum. Die geluiden zijn terecht. Eerder dit jaar verdwenen al Lunchroom Succes en De Babbelaer. In beide panden zit niks nieuws. Ook het pand van de Bart Smit staat al jaren leeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-