Direct naar de inhoud.

Nieuwe ijssalon in centrum Stadskanaal

  • door:
  • op:
Foto: Freepik

STADSKANAAL – Het centrum van Stadskanaal krijgt er weer een nieuwe ondernemer bij. Aan het Europaplein zal La Dolce een nieuwe ijssalon openen. In het kleine winkelpand op nummer 8 zal deze nieuwe zaak zich gaan vestigen.

‘We hopen medio maart klaar te zijn met de laatste verbouwingen’, aldus mede-eigenaar Ilse Bruggink. ‘Het is nog een kwestie van verven, afwerken en een nieuwe vloer erin. Als dat allemaal gebeurd is kunnen we onze deuren openen voor het publiek.’

Toscana

Knoalster ijsliefhebbers hebben komende zomer aan keuze geen gebrek. IJssalon Toscana zal namelijk hun nieuwe pand betreden aan de Navolaan. Ze zijn dit jaar verhuisd van ‘De Babbelaer’ naar het 20 meter verderop liggende nieuwe pand.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal