Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe ijssalon in centrum Stadskanaal

Foto: Freepik

STADSKANAAL – Het centrum van Stadskanaal krijgt er weer een nieuwe ondernemer bij. Aan het Europaplein zal La Dolce een nieuwe ijssalon openen. In het kleine winkelpand op nummer 8 zal deze nieuwe zaak zich gaan vestigen.

‘We hopen medio maart klaar te zijn met de laatste verbouwingen’, aldus mede-eigenaar Ilse Bruggink. ‘Het is nog een kwestie van verven, afwerken en een nieuwe vloer erin. Als dat allemaal gebeurd is kunnen we onze deuren openen voor het publiek.’

Toscana

Knoalster ijsliefhebbers hebben komende zomer aan keuze geen gebrek. IJssalon Toscana zal namelijk hun nieuwe pand betreden aan de Navolaan. Ze zijn dit jaar verhuisd van ‘De Babbelaer’ naar het 20 meter verderop liggende nieuwe pand.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.