Direct naar de inhoud.

Jan Paul Beukema abrupt van 3FM gehaald

  • door:
  • op:
F: Twitter Jan Paul Beukema

HILVERSUM – Knoalster radio-DJ Jan Paul Beukema is door de NPO uit de nachtprogrammering van de radiozender NPO 3FM gehaald. ‘Na overleg is besloten uit elkaar te gaan en deze plek vrij te maken voor nieuw talent’, meldt een woordvoerder van zijn omroep BNNVARA aan RadioFreak.nl. ‘Jan Paul Beukema nam als beginnend radio-dj deel aan de NPO Campus en heeft zich het afgelopen jaar kunnen ontwikkelen in de nacht op 3FM.’ Beukema zat 1 nacht per week op de jongerenzender van de NPO. Beukema zelf geeft op twitter aan dat het avontuur plotseling en abrupt eindigt. ‘Het was awesome, bedankt voor het luisteren.’

Waarom Beukema niet meer te horen is op 3FM is niet bekend. Volgers Elger en Natan vroegen de radio-DJ op Twitte welke reden hem gegeven is, Zelf weet Jan Paul dat ook niet. ‘Goede vraag, daar heb ik ook geen antwoord op.’

Lees ook: Knoalster DJ bij NPO 3FM

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal