Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoën in de buitenlucht bij Tan-Ren-Jutsu

F: Eigen Foto

STADSKANAAL/MUSSELKANAAL – Aangezien het weer verbetert en de maatregelen iets zijn versoepelt is Judoclub Tan-Ren-Jutsu ontzettend blij de trouwe leden weer te begroeten bij de aangepaste judolessen/bootcamps in de buitenlucht. Sinds de lockdown van afgelopen december werd er niet meer gejudood. De leden bleven de club positief en trouw steunen tijdens deze moeilijke tijd. 

Alle versoepelingen van de maatregelen gelden helaas nog niet voor de leden van 27 jaar en ouder. ‘We zijn weer begonnen met het geven van judolessen en bootcamps op alle locaties van Judo Tan-Ren-Jutsu’, aldus Ronnie Grave.

Voor zover mogelijk wordt er op de locaties 100 vierkante meter mobiele judomat gelegd waar de leden weer de lessen kunnen volgen. De opkomst en vreugde was voor Judoclub Tan-Ren-Jutsu zeer groot. ‘De blijde gezichten en energie op de judomat die de lessen losmaakten zorgden voor de hang naar meer soortgelijke lessen in het buitenlucht.’ De lessen op de mobiele mat worden nu op zoveel mogelijk locaties gegeven, dit wel natuurlijk afhankelijk van het weer.

F: Eigen Foto

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.