Direct naar de inhoud.

Ook dit jaar geen Pagefestival

  • door:
  • op:

Zeepbellenblazen op Pagefestival 2019 – (F: H. Lucassen – RTV1)
STADSKANAAL – Muziek- en cultuurliefhebbers uit Stadskanaal en verre omgeving moeten het ook dit jaar doen zonder Pagefestival.

Met pijn in het hart heeft het bestuur van stichting Pagefestival.nl besloten een streep door het festival te zetten omdat de onzekerheid over de mogelijkheden te groot is op het moment dat de organisatie allang in volle gang had moeten zijn.

“Het spijt ons enorm dat het niet door kan gaan, temeer omdat we juist dit jaar het festival wilden uitbreiden van twee naar drie dagen”, zegt voorzitter Nico Wiersema. “Dat plan moeten we nu helaas een jaar doorschuiven. In 2022 willen we er weer staan, sterker dan ooit. We kunnen bijna niet wachten…”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal