Direct naar de inhoud.

CannaStemBus in Stadskanaal: ‘We staan hier eigenlijk in een rotgat’

  • door:
  • op:
Foto: Ronny Wiekenkamp

STADSKANAAL – De zogenoemde ‘CannaStemBus’ deed in hun tour van dit weekend ook Stadskanaal en Pekela aan. “De bus reist tot 17 maart door heel Nederland om zo veel mogelijk cannabisconsumenten naar de stembus te krijgen.” zo staat op hun website te lezen.

Maar hun bezoek aan Stadskanaal liep niet zonder slag of stoot. Allereerst raakte de chauffeur van de bus onwel en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden voor onderzoek. Daarnaast stond recht tegenover de speciale stembus een groep evangelisten die de inzittenden van de stembus ‘naar de hel wensten’ zo is op de speciale livestream (zie hieronder) te horen.

Rotgat

De bus stond geparkeerd op de Oude Markt, vlakbij de oude VOS-locatie die ondertussen gesloopt is en nu braak ligt. Dat de locatie niet perfect was werd al snel in de bus benoemd: ‘We staan hier niet op het mooiste plein van Nederland kan ik je melden’ aldus journalist Steven Kompier die als gast in de bus aanwezig was. ‘Om niet te zeggen, we staan hier eigenlijk in een rotgat’, vervolgde hij.

Wiz – Art

Erik, van coffeeshop Wiz-Art Stadskanaal, nam ook plaats in de bus om te vertellen over hun coffeeshop. Zie voor het gehele interview met hem, de livestream hieronder (vanaf 5:26:00).

 

 

 

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal