Direct naar de inhoud.

Jasper Wever begrijpt kritiek: ‘Ik was de slechtste’

  • door:
  • op:
F: Still The Voice Of Holland

NIEUW-BUINEN – Jasper Wever snapt de kritiek die hij vrijdagavond kreeg in de liveshow van het RTL4-programma The Voice Of Holland. Coach Anouk vond het belachelijk dat Wever doorging, terwijl hij door keelproblemen en zenuwen geveld was. Ook op Twitter kwamen er behoorlijk wat negatieve reactie’s over Wever binnen. Tegen RTL Boulevard gaf Wever zaterdagavond aan de reactie van Anouk volkomen begrijpt. ‘Ik was de slechtste eigenlijk van de liveshow vrijdagavond.’

Door te bellen en sms’en kan een kandidaat naar de volgende liveshow gaan. De zingende opticien kreeg genoeg stemmen en gaat dus door naar de liveshow van aankomende vrijdag. ‘Anouk kan haar mening geven, maar uiteindelijk beslist het publiek wie er door gaat.’

Wever krijgt in het praatprogramma op RTL4 de bijnaam ’12 uitzendingen, 13 ongelukken’. Wat een knipoog is naar de uitdrukking 12 ambachten, 13 ongelukken. Wever had vrijdagavond last van zijn stem, maar viel zaterdagochtend ook nog op zijn tegelvloer in huis. Daardoor heeft hij grote wonden in zijn gezicht. Dat valt te zien op het Instagram account van zijn coach Jan Smit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal