Direct naar de inhoud.

Secret Forest Festival wilt poorten op 10 juli openen

  • door:
  • op:

STADSKANAAL – De organisatie van het Secret Forest Festival probeert het festival, ondanks de coronamaatregelen, toch door te laten gaan. Dat meldde de organisatie vrijdagavond op hun Facebookpagina. ‘Er is licht aan het einde van de tunnel en als alles meezit kunnen we eindelijk weer genieten van de magie in het bos!’ De poorten van het festival zullen in juli open gaan. ‘Wij gaan toch proberen om de magische poorten van het Pagedal geopend te krijgen op 10 juli 2021.’

De bezoekers die vorig jaar een ticket hebben gekocht, mogen dit jaar met het reeds gekochte ticket naar binnen. De organisatie gaf aan dat de helft van de tickets al verkocht zijn.

De line-up van het festival is nog niet bekend en zal binnenkort bekend gemaakt worden op hun Facebookpagina. De verschillende podia zijn wel al bekend. Naast het hoofdpodium is er een feestmuziek podium, een hardstyle/hardcore podium en een urban podium.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal