Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jasper Wever in finale van The Voice

F: Still TVOH

NIEUW BUINEN – Jasper Wever is door naar de finale van The Voice Of Holland. De kijkers gunnen het de opticien om het avontuur volledig te laten eindigen en alle rondes te doorlopen. De Buunermonder moest vanavond twee nummers zingen. Het eerste nummer was The Reason van Hoobastank. Het tweede nummer was Right Here Waiting van Richard Marx en was een eerbetoon aan zijn vrouw. Hij genoot zichtbaar van beide optredens. Zijn hele gezin zit in quarantaine, vanwege het coronavirus.

Coach Waylon gaf aan dat dit optreden erg goed was. ‘Dit was de beste versie die ik ooit heb gehoord.’ Maar geeft daarna ook aan dat hij de beren van zijn weg moet houden. Alle coaches gaven aan dat er veel groei in zijn optredens te zien is. Zijn eigen coach Jan Smit kon niet ontspannen het optreden bekijken van zijn kandidaat. ‘Ik heb veel reacties gekregen. De keuze waarom jij hier staat wordt nogmaals bevestigd na jouw optreden. Het programma heet The Voice en Jasper kan heel goed zingen. Hij is de beste versie van zichzelf op dit moment.’

De kijkers thuis waren, net als twee weken geleden, niet erg enthousiast over de zanger. Op Twitter geeft Claudia aan dat Jasper moet werken aan comfortabel op een podium staan.

Ook kwamen er positieve reactie’s binnen op Twitter. Zo geeft Mila aan dat zijn tweede optreden het beste live optreden van Jasper tot nu toe is. En ene Lauw geeft aan dat hij door moet.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

1 Reactie op “Jasper Wever in finale van The Voice

  1. Belachelijk! Jasper heeft het minste bereik en is altijd wel ergens onzuiver. Een leuke knul die je alle geluk wenst. Maar kom op, niet terecht ten opzichte van Lucas die veel meer gegroeid is en telkens beter presteert. Anouk had gelijk. Come on!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.