Direct naar de inhoud.

Kans op pinpasfraude in Musselkanaal

  • door:
  • op:
F: Freepik

MUSSELKANAAL – Op een pinautomaat van de Rabobank in Musselkanaal zit sinds kort een bijzonder sticker. Het lijkt een vriendelijk helpende sticker met de tekst ‘Voer hier uw pas in’ en er staat zelfs een telefoonnummer om te bellen bij storingen op. Als de pinpas in deze gleuf wordt gedaan, wordt de pinpas gekopieerd en kunnen de bankrekening geplunderd worden. Het bericht gaat sinds gistermiddag rond op Facebook door een oplettende inwoner van het dorp.

De bank is inmiddels geïnformeerd door verschillende bewoners. De Rabobank heeft aangegeven actie te ondernemen om fraude te voorkomen.

De groene gleuf om een pinpas in te doen is wel te vertrouwen en werkt volgens behoren.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal