Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eindelijk dan toch naar Bali

Jeroen en Yvette stappen in de taxi naar het vliegveld

STADSKANAAL – Jeroen en Ivette Langeveld laten Stadskanaal achter zich om op Bali een nieuw leven te beginnen. Jeroen en Ivette hebben al ongeveer 10 jaar een weeshuis, Garuda-huis, op Bali.

Ze besloten in het najaar van 2020 om daar naartoe te verhuizen en nieuwe projecten op te zetten. Aanvankelijk zouden zij in het begin van maart 2021 vertrekken, alleen moest dat door de coronapandemie vier weken worden uitgesteld. Zaterdag 10 april vliegen zij naar Jakarta waar zij vijf dagen in quarantaine moeten. In eerste instantie verblijven ze een half jaar op Bali. Daarna moeten ze eerst terugkomen om opnieuw een visum aan te vragen. In dit eerste half jaar zullen zij zoveel mogelijk fondsen werven om het project te kunnen beginnen waarin zij een hotel met plaatselijke participatiemogelijkheden opzetten voor de mensen in het Garuda-huis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.