Direct naar de inhoud.

Sloots bedankt veteranen: Opnieuw een rondje door gemeente

  • door:
  • op:

Zaterdag 19 juni rijdt burgemeester Klaas Sloots in een oude militaire auto een route door de gemeente om alle veteranen te eren. Na het hijsen van de vlag bij het gemeentehuis start hij zijn ronde in Stadskanaal om via Musselkanaal, Vledderveen en Alteveer vervolgens weer te eindigen in Stadskanaal.

F: Floris Klaui

Onderweg bezoekt hij een vijftal veteranen om ze persoonlijk te bedanken voor hun inzet voor onze vrede en veiligheid. Andere jaren was er een veteranenochtend, maar wegens de geldende coronaregels gaat deze bijeenkomst niet door. Op zaterdag 26 juni is de Nationale Veteranendag.

Burgemeester Klaas Sloots: “Het is een eer om namens het gemeentebestuur en alle inwoners de veteranen op deze manier te bedanken voor hun inzet voor onze vrede en veiligheid. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met deze helden en de verschillende verhalen te horen.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal