Direct naar de inhoud.

Bibliotheek Veendam organiseert BiebLab Camping voor kinderen

  • door:
  • op:

De bibliotheek in Veendam organiseert deze hele zomervakantie de BiebLab Camping. Daarnaast gaat de bibliotheek ook de wijken in met de voorleestent. 

In de bibliotheek is er elke woensdagochtend een kidsclub. Verder is er een tipisch veldje, sportveld en speciale BiebLab tentjes. De kinderen kunnen onder andere mee doen aan de Minecraft Zomerchallenge, de Robolympics, een bingo of luisteren naar griezelige verhalen.

Daarnaast gaat de bibliotheek weer de wijk in met de voorleestent. Elke dinsdagavond staat de voorleestent in Veendam Noord bij OBS Noorderbreedte en elke woensdagavond in Wildervank bij de Westerschool. Alle informatie is te vinden op de website van de bibliotheek.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal