Direct naar de inhoud.

Wielerbaan Stormvogels officieus geopend

  • door:
  • op:
F: Peter Panneman
Met de eerste training van circa 35 jeugdleden heeft de 85-jarige Wielervereniging Stormvogels uit Veendam dinsdagavond haar nieuwe wielerbaan officieus in gebruik genomen. Op het Sport- en Leerpark aan de Langeleegte in Veendam is de afgelopen maanden hard gewerkt om o.a. een asfaltbaan met een lengte van 1714 meter en 5 meter breed aan te leggen.
De nieuwe situatie en de accommodatie is voor de Stormvogels helemaal top waar we veel wedstrijden hopen te mogen organiseren en voor de vereniging is het goed dat we centraal in de gemeente komen voor de aanwas van nieuwe jeugdleden. In combinatie met het Wielercafé spreken wij over een Wielerarena, aldus een woordvoerder van de Wielervereniging Stormvogels.
Wanneer de officiële opening gepland staat is nog niet bekend, eerst moet de baan nog volledig afgewerkt worden volgens de regels van de KNWU.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal