Direct naar de inhoud.

Van Broekhoven over uitblijven versoepelingen nachthoreca: ‘Dit is gekkenwerk’

  • door:
  • op:
jeroen vanbroekhoven
Jeroen van Broekhoven (foto: RTVNoord)

STADSKANAAL – Het kabinet wil vanaf 25 september de 1,5 meter regel loslaten en in de horeca, bioscoop en het theater wordt toegang alleen mogelijk met een geldige QR-code via de CoronaCheck app. De nachthoreca moet nog steeds gesloten blijven blijkt uit de gelekte plannen van zondag. Jeroen van Broekhoven van discotheek FOX in Stadskanaal is niet blij met dit besluit. 

“Dit is helemaal niet te begrijpen,” zo zegt Van Broekhoven namens de Belangenvereniging Nachtbelang tegen de NOS. “”Je houdt de beperkte sluitingstijden en moet nu ook de coronapas gaan controleren, dat is gekkenwerk.”

Kabinet moet ons helpen

Van Broekhoven wil wel graag dat het kabinet nu zijn branche financieel tegemoet gaat komen. “Niet iets wat structureel te weinig en veel te laat wordt overgemaakt. Ik heb twee collega’s die nog op steun zitten te wachten.”

Volgens de NOS heeft het kabinet nog geen beslissing gemaakt over de evenementenbranche. Er wordt vandaag nog met hen overlegd.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal