Direct naar de inhoud.

Winkelweek Musselkanaal van start

  • door:
  • op:
F: Hielke Bosch/RTV1

MUSSELKANAAL – De jaarlijkse Winkelweek in Musselkanaal is van start gegaan. Nadat vorig jaar de festiviteiten niet door konden gaan vanwege corona, stond gisterochtend de kermis weer klaar om weer los te gaan. De kermis zal tot en met zaterdag 16 oktober elke dag open zijn voor de kermisliefhebbers.

Naast de kermis organiseren de ondernemers van Musselkanaal nog meer activiteiten. Zo was er vandaag een grote najaarsmarkt aan de Marktstraat, organiseerde de Protestante Kerk Musselkanaal een inloopmiddag en was het horecaplein van cafe de Gelegenheid vanaf 12.00 uur vanmiddag al open.

Tijdens de eerste zaterdag van de feestweek is er ’s avonds een groot feest met onder andere John de Bever en DJ Hermen bij de Gelegenheid. ’s Zondags wordt er een motortoertocht georganiseerd door MCM4, is het megaspektakel Musselkanaal on Wheels van 12.00 tot 17.00 te bezoeken en is er een koopzondag.

Op maandag en dinsdag is alleen de kermis open. Op beide dagen is de kermis te bezoeken vanaf 15.00 uur.  ’s Woensdags is de kermis een uur eerder open en is er ’s avonds een bingo bij zalencentrum De Schaapsberg in Zandberg vanaf 19.30 uur. Donderdagavond heeft cafe de Gelegenheid kachels aan.

Vrijdag 15 oktober is het horecaplein vanaf 12.00 uur open. Daarnaast is er opnieuw een grote najaarsmarkt aan de Marktstraat. Ben de Banjoman zorgt voor de muzikale omlijsting.

Zaterdag 16 oktober is de laatste dag van de Winkelweek. ’s Middags is het horecaplein weer geopend. Van 18.00 tot 00.00 uur is het slotfeest in de Gelegenheid. Om 19.00 is er een mars van Amicitia met een fakkeloptocht. Ook MSK Gym zal medewerking verlenen aan de mars. Om 19.30 uur is er een groot vuurwerkspektakel aan het spoordok, nabij de ijsbaan.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal