Direct naar de inhoud.

C&A verlaat Veendam en Stadskanaal

F: Peter Panneman

VEENDAM/STADSKANAAL – In maart 2022 sluit C&A haar filiaal in het ABC-complex aan de Veenlustpassage in Veendam. Ook de C&A vestigingen Hoogezand (februari 2022) en Stadskanaal (juni 2022) sluiten eveneens de deuren. Alle personeelsleden zijn hier dinsdagavond over ingelicht.

De reden van deze sluitingen is het slechte bedrijfseconomische resultaat in combinatie met de matige commerciële toekomstprognose van deze filialen. De verwachting is dat dit niet zal verbeteren in de toekomst.
Binnen een retailorganisatie is het beheren van de winkelportfolio, waarbij regelmatig op basis van prestaties en markttrends beslissingen worden genomen om relevant te blijven voor onze klant, een vast onderdeel van ons werk, aldus Eva Van Elst Leader Communication Benelux.
Bron: Peter Panneman

4 reacties op “C&A verlaat Veendam en Stadskanaal”

  1. Kijk eens een keer rond, weinig gevarieerd aanbod, ouderwets en 2e keuze. Met een betere retailorganisatie zouden er volop kansen zijn.

  2. Ik ken iemand die daar altijd de grote maten kocht, want ze waren de enige un de wijde omtrek die dat hadden. Sindsdien zijn ook de grote maten er uit en zijn ze aan mijn kameraad al een klant kwijt. Ik zelf kocht hier ook altijd veel, maar ze hebben bijna nooit XXL shirts, met geluk een keertje XL. Maar toch, jammer dat ze weg gaan, want veel leuke kleding hebben ze er wel!

  3. Nu zat C&A in de Kanaalpassage wel op de “hoofdprijsplek”.
    Echter als ze weer grote maten gaan verkopen voor vrouwen én mannen én een kek assortiment aanbieden, dan mogen ze vast wel in samenspraak met de gemeenteraad en projectontwikkelaar/aannemer A. uit Nieuw Buinen gekend van de fantastische fietspaden in Stadskanaal, wel een stek in het Stadspaviljoen voor een fraai prijsje, zoals we dat dan zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-