Direct naar de inhoud.

Stichting Veur Noppes genomineerd voor provinciale vrijwilligersprijs

  • door:
  • op:
Foto: Veur Noppes

STADSKANAAL-  Stichting Veur Noppes uit Stadskanaal is genomineerd voor de provinciale vrijwilligersprijs binnen de categorie Leefbaarheid.

Stichting Veur Noppes voorziet minimagezinnen van kleding en huisraad. De 13 vrijwilligers staan elke vrijdag bij de uitgifte van de Voedselbank Zuidoost Groningen  klaar om mensen te helpen. Alle kleding en goederen zijn gedoneerd en krijgen weer een goed plekje bij iemand anders. De vrijwilligers van de stichting zitten veelal zelf deze doelgroep en kunnen op deze manier werkervaring op doen voor een toekomstige betaalde baan.

De winnaar van de vrijwilligersprijs krijgt een cheque ter waarde van 3000 euro. Deze zal op 7 december worden uitgereikt. Stemmen kan tot en met 31 oktober via de website van de provincie Groningen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal