Direct naar de inhoud.

Schaakclub Veendam geeft jeugdlessen in Bibliotheek

F: Peter Panneman

VEENDAM – Sinds twee jaar werken Schaakclub Veendam en Biblionet Groningen samen. In de bibliotheek van Veendam vindt elke dinsdagmiddag een Schaakcafé plaats en op dinsdag 19 oktober start de schaakclub weer met schaaklessen voor de jeugd.

Schaaklessen voor de jeugd
Dinsdag 19 oktober start Schaakclub Veendam met schaaklessen voor kinderen vanaf 10 jaar. In Bibliotheek Veendam wordt elke dinsdagmiddag schaakles gegeven van 15.30 uur tot 16.45 uur.
Kinderen en jongeren kunnen tot en met december gratis meedoen aan deze schaaklessen. Wel dient een oefenboek te worden aangeschaft. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. Ouders kunnen hun kind ter plekke opgeven.

Schaakcafé
Schaken is een leuke, creatieve denksport. Je hoeft niet slim te zijn om te kunnen schaken, schaken maakt je slim! Je leert strategisch denken en rekening houden met verschillende scenario’s. Tijdens het Schaakcafé in Bibliotheek Veendam kun je andere spelers ontmoeten en natuurlijk staan er schaakborden klaar om zelf een potje te spelen.

Ook als je het nog niet zo goed kunt en graag wilt leren schaken, ben je van harte welkom. Leden van Schaakclub Veendam kunnen je deze middag stap-voor-stap beter leren schaken. Het Schaakcafé wordt elke dinsdagmiddag gehouden van 13.30 – 16.30 uur. De middag kent een vrije inloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-