Direct naar de inhoud.

Westerschool met 1e Halloween spooktocht

  • door:
  • op:

WILDERVANK – Afgelopen vrijdag organiseerde de OR van ODAB Westerschool in Wildervank een Halloween Spooktocht. Elk jaar probeert de OR een aantal leuke activiteiten te organiseren voor de leerlingen en hun ouders. Voor de organisatie was deze spooktocht ontzettend spannend, omdat het de eerste keer was dat deze activiteit georganiseerd werd. Zouden zich genoeg griezels aanmelden, wilden de buurtbewoners meewerken door hun huizen te versieren? Hoe zou het weer zijn en de kinderen, wilden die dit wel?

Griezels

Alle zorgen waren voor niets, wat was het een feest. Er hebben in totaal 115 kinderen verdeeld over onder- en bovenbouw de route gelopen. Her en der zelfs nog iets meer doordat kinderen zich tijdens het lopen bij groepjes aansloten. Een aantal kinderen en ouders waren zo griezelig verkleed dat de Oudercommissie er zelf van schrok. Twaalf griezels jaagden de kinderen de stuipen op het lijf, terwijl ze door de buurt liepen om letters te verzamelen. Eén ouder, medewerkers van de school, oud-leerlingen én leerlingen van groep 8 hadden zich enthousiast aangemeld om te helpen. Mooi om de betrokkenheid te zien. Ook een groot aantal buurtbewoners heeft hun steentje bij gedragen om de tocht voor de kinderen nog een beetje spannender te maken.

Prijsje voor iedereen

Aan het einde van de tocht, vormden de verzamelde letters een woord. Durfden de kinderen dichterbij te komen om het woord door te geven aan de griezels, dan hadden ze de tocht volbracht. Dankzij de enthousiaste medewerking van Top1Toys in Veendam, kon iedereen met een prijsje naar huis. Het schreeuwen en gillen van de deelnemers tijdens de tocht en alle reacties van ouders, leerlingen, leerkrachten en buurtbewoners en de enthousiaste medewerking van iedereen zou er zomaar voor kunnen zorgen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement van de OR wordt.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal