Direct naar de inhoud.

Halloweenspooktochtavond in de Maarsveld

  • door:
  • op:
Ook RTV1 doet halloween voorbereidingen 😉

STADSKANAAL – Zaterdag 28 oktober is het weer zover: Dan organiseert wijkbelang Stadskanaal weer de jaarlijkse halloweenspooktochtavond in de woonwijk Maarsveld. Dit jaar is de route nog langer en spannender en is weer voor alle leeftijden. Kinderen jonger dan 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden kan alleen via mail: halloweenmaarsveld@gmail.com tot 24 oktober. Je krijgt rond die datum een mail terug met de tijd dat jullie worden verwacht, de eerste groep zal rond 19:00 uur vertrekken. Deelname is natuurlijk weer geheel gratis, maar wees op tijd met aanmelden want VOL = VOL. Dus durven jullie het aan? Meld je dan snel aan.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal