Direct naar de inhoud.

Croissanterie Linda verkozen tot beste broodjeszaak van Groningen

  • door:
  • op:
Linda in haar broodjeszaak (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

Croissanterie Linda in Stadskanaal mag zich vanaf nu de beste broodjeszaak van Groningen noemen. Gisteren werden de Nederlandse Horecaprijzen bekend gemaakt. 

Bijna vijf jaar runt Linda Heis haar croissanterie aan het Europaplein in Stadskanaal. Met een gevarieerd aanbod en een huiselijke sfeer probeert ze zich te onderscheiden. ‘Ik probeer de dingen altijd net even anders te doen. In plaats van een tompouce hebben wij bijvoorbeeld een tompouce-rol.’

Oh la lá

Ook met de warme broodjes en belegde broodjes wil Heis eruit springen. Favoriet bij de klanten is het broodje ‘Oh la lá’, een stokbroodje met beenham. Ook is er een gevarieerd aanbod aan zoete, huisgemaakte cakejes en broodjes.

‘Mensen komen niet alleen voor een broodje, maar ook voor Linda.’ (medewerkster croissanterie Linda)

‘Ik probeer alles met aandacht te doen,’ zegt Heis. ‘Mensen komen niet alleen voor een broodje, maar ook voor Linda,’ vult een medewerkster aan.

Linda belegt een broodje in haar croissanterie (foto: Ariënne Dozeman / RTV1)

De titel ‘beste broodjeszaak’ is onderdeel van de Nederlandse Horecaprijzen. Vorig jaar ging de eer naar een andere broodjeszaak in Stadskanaal. Heis: ‘Ik had toen nog nooit van de wedstrijd gehoord en deed niet mee. Dus dit jaar wilde ik de strijd wel aangaan.”-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal