Direct naar de inhoud.

Rondritten met de Paardentram tijdens Lichtjesweken

  • door:
  • op:
Lichtjesroute via de Paardentram (F: Peter Panneman)

VEENDAM – Nog even en dan is het zover: De Lichtjesweken in Veendam. Voor wie de lichtjesroute in ultieme kerstsferen wil beleven, of voor wie geen auto heeft, worden er rondritten georganiseerd met de paardentram.

Lichtjesroute

De vrijwilligers van Stichting ‘De Eerste Wildervankster Paardentram’ rijden langs de hoogtepunten van de Lichtjesroute. De ritten worden georganiseerd op vrijdagavond 10 december. Bij voldoende animo zal er gekeken worden of en meer data kunnen volgen. Afhankelijk van de definitieve uitgezette route zal de rit ongeveer 2 uur duren. Er wordt een korte pittstop gemaakt bij Huize Bareveld. Hier staat een foodtruck klaar en kun je in een korte pauze een winterse versnapering kopen.

Aanmelden

De tram maakt deze avond twee ritten. De eerste rit start om 16.45 uur vanaf het Museumplein en de tweede om 19.00 uur. Kosten om deel te nemen aan de rit zijn €3.00 p.p. Wie mee wil rijden met de paardentram kan een mail sturen naar lichtjesrouteveendam@hotmail.com. Geef hierin aan hoe laat je op de tram wil stappen, met hoeveel personen en je telefoonnummer. Bij voldoende aanmeldingen krijg je binnen een aantal dagen een bevestiging met een betaalverzoek.

Mondkapje

Tijdens de rit is het verplicht een mondkapje te dragen. Tevens is een coronatoegangsbewijs verplicht. Lijkt het je leuk, meld je dan snel aan via: lichtjesrouteveendam@hotmail.com-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal